Broadcast videoproduktion er noget vores hjerter hos ProSonas A/S altid har banket for.

Oprindeligt lavede vi mange forskellige typer videoproduktioner og kunne “lidt af det hele” men valgte at specialisere os i live videoproduktion i form af broadcast-kvalitet opgaver til brug på nettet.

Altså liveproduktion af video fra events med flere kameravinkler og et crew af folk, der er superdygtige til netop deres del af det store tandhjul i “electronic field production” (EFP).

Nogle af vores mindeværdige opgaver vi har haft, som broadcast produktionsselskab, er følgende cases:

Broadcast liveproduktion med streaming af DM i Atletik

Broadcast liveproduktion med streaming af DM i Atletik fra idrætshallen

DM Atletik

Vores længste broadcast videoproduktion nogensinde. Vi sendte DM i Atletik som livestream flere dage i træk. Se vores case om DM i Atletik liveproduktion her hvor vi producerede med fjernstyrede kameraer fra alle hjørner af hallen.

Vores hidtil mest eksklusive broadcast til Facebook med BMW og lanceringen af X2

Vores hidtil mest eksklusive broadcast til Facebook med BMW og lanceringen af X2

BMW

Den uden sammenligning mest eksklusive broadcast vi har lavet til nettet, var livestreaming af BMW X2 produktlancering til det skandinaviske marked. Se video fra broadcasten her. Mere end 150.000 af BMWs potentielle kunder så med på webcasten.

Broadcast af fashionshows for VOGUE på Copenhagen Fashion Week 2018.

Broadcast af fashionshows på nettet for VOGUE på Copenhagen Fashion Week 2018.

VOGUE

På modeugen i København 2018, arbejdede vi sammen med VOGUE ITALY om at broadcaste 5 modeshows til de sociale medieplatforme. Vi lavede her en multicam-produktion med et team på 5 kamerafolk samt RED CINEMA filmkameraer. Se case her.

Broadcast videoproduktion tilbud

Når vi producerer broadcast video benytter vi et talkback intercom system, så alle kamerafolk kan guides til de bedste optagelser af produceren

Når vi producerer broadcast video benytter vi et talkback intercom system, så alle kamerafolk kan guides til de bedste optagelser af produceren

Broadcast videoproduktion udstyr

I forhold til udstyr, skal man forestille sig at der er en skala med amatørudstyr i den ene ende og professionelt udstyr i den anden ende, men det er mere nuanceret, end som så.

Ude i den helt tunge ende af skalaen til højre har vi TV-stationerne, hvor DR, TV2, BBC osv. har “uanede” budgetter og ikke har brug for at tænke ord som “kosteffektivitet” ind i billedet.

I den anden ende af skalaen – i venstre side – har vi den traditionelle freelenance kameramand, som har consumer-udstyr til nogle tusinde kroner og som leverer et simpelt, men ofte “okay brugbart” resultat.

I midten har man så de fleste produktionsselskaber, som bruger et mix af forskellige semi-professionelt udstyr, som leverer rigtig gode resultater og som nok er der, man får mest for pengene.

Lidt til højre for det, ligger ProSonas. Vi nøjes ikke med semi-professionel men bruger ægte, professionelt udstyr, som i de fleste tilfælde er identisk med eks. produktioner på vores landsdækkende TV-stationer. Vores broadcast videoproduktion er “bare” til nettet og ikke til TV og det betyder at vi kan gøre det mere fornuftige budgetter og tidsrammer.

live broadcast videoproduktion med ProSonas

live broadcast videoproduktion med ProSonas