For mere end to år siden har SønderborgNYT suppleret de skrevne historier og de mange billedgallerier med TV-indslag og for snart et år siden investerede SønderborgNYT i tekniks udstyr, så sønderborgenserne kan følge med i store og små begivenheder fra Sønderborg-området med direkte TV-reportager.

Nu udvider SønderborgNYT sit TV-tilbud til såvel Sønderborgenserne og virksomhederne i Sønderborg-området gennem et samarbejde med ProSonas.

Michael Kjær, SønderborgNyt, anbefaler ProSonas til liveproduktion af video i broadcast TV-kvalitet!

Vi har længe set os om efter en stærk TV-partner som kan supplere vores egne tekniske muligheder, erfaringer og stærke kompetencer indenfor TV-produktion med et særligt fokus på live-streaming og det har vi fundet hos ProSonas!

Michael Kjær, Direktør for SønderborgNYT

Gode erfaringer med livestreaming i Sønderborg

ProSonas har gennem otte år specialiseret sig i at tilbyde videoproduktion og livestreaming af events og konferencer i TV-kvalitet og har løst opgaver for blandt andre BMW, 7-Eleven, Fanø Byråd og Vogue og har særligt fokus på stabilitet, troværdighed og høj, teknisk kvalitet. Kundelisten tæller også et af verdens største konsulenthuse, Deloitte og verdens største pelsdyrsauktionshus Kopenhagen Fur.

Streaming og live videoproduktion i høj TV-kvalitet bliver nu muligt i Sønderborg-området med ProSonas' nye udvidelse.

Streaming og live videoproduktion i høj TV-kvalitet bliver nu muligt i Sønderborg-området med ProSonas, som til daglig har base i Vejle men filmer i HELE Danmark.

”Produktion af live-events fylder mere og mere i vores dagligdag og vores kunder begynder at efterspørger en redaktionel tilgang til opgaverne, så det ikke ’bare’ er en live-streaming, men et koncept, hvor vi stiller op med reporter, for-producerede tv-indslag og i det hel taget sætter en spændende ramme rundt om selve live-streamingen og hele den redaktionelle tilgang har SønderborgNYT arbejdet med i mange år og er derfor et rigtig godt match for vores kunder og ProSonas”, fortæller Anette WedMore Lund, direktør for ProSonas.

Samarbejdet mellem SønderborgNYT og ProSonas betyder, at ProSonas fremover kan tilbyde en redaktionel overbygning til live-produktionerne og SønderborgNYT fremover vil kunne dække større arrangementer, konferencer og events i Sønderborg-området som kræver en høj, teknisk kvalitet.

”SønderborgNYTs læsere har taget rigtig godt imod vores TV-tilbud og i dag producerer vi stort set kun live-reportager. Da SønderborgNYT sendte direkte TV-reportager i fire dage fra Ringriderfesten i Sønderborg fulgte næsten 25.000 personer med og da vi for nylig havde fokus på Sønderborg Kommunes budget med direkte interview med borgmester Erik Lauritzen og byrådsmedlem for Venstre, Peter Hansen, så omkring 8.000 sønderborgensere med og de læsertal havde vi aldrig nået med en traditionel artikel”, forklare Michael Kjær.

SønderborgNYT og ProSonas samarbejdet blev indgået i august måned og efter planen igangsættes i løbet af oktober måned.