Hen over de seneste måneder har vi gennemført en rigtig spændende opgave for 7-Eleven.

Kæden er vokse eksplosivt i Danmark og et af virksomhedens indsatsområder er premium to-go kaffe, som er god nok til at tage markedsandele fra cafeer, som Baresso og Starbucks.

Derfor havde 7-Eleven behov for at sikre sig, at personalet i butikkerne gennemfører tilstrækkelig og korrekt rengøring af kaffeautomaterne på akut, dagligt og ugentlig plan.

Ledelsen besluttede at engagere os til en produktion af 9 korte investor relations videoer som på en let og intuitiv måde kommunikerer ud, hvordan og hvornår de enkelte dele af kaffemaskinerne skal rengøres og opfyldes.

Her er resultatet

For at gøre det let for 7-Eleven at distribuere videoerne ud til butikkerne, valgte de at lade os stå for hostingen af videoerne. Som du måske har læst på vores side om hvordan vi giver kunderne egne videokanaler, så er vi IBM Video Cloud enterprise-partner og har en formidabel løsning til livestreaming af online video. Vi har sat følgende kanal op til 7-Elevens personale:

Disse videoer kan deles ud på én gang via kanalen eller link til de enkelte videoer kan sendes ud til specifikke modtagere i en konkret, eventuelt akut, situation.

Sådan filmede vi

For at få den hurtigste og mest effektive produktion på dagen og for at mindske behovet for efterredigering, valgte vi at benytte vores livestreaming-setup.

I dette tilfælde skulle der naturligvis IKKE livestreames, men teknikken løste behovene her for kosteffektiv optagelse og redigering.

Vi satte 3 kameraer op, bestående af 2 RED CINEMA 6K kameraer for ultra-tydelige optagelser med forskellige zooms for dels at vise helheden og dels for at zoome ind på detaljer.

Hertil brugte vi et Panasonic GH5 til close-up optagelser af fingertryk på touchskærmen, afmontering af vandfilter og lign.

Du kan se videoerne her: 7-Eleven Driftsvejledning espressomaskine