MPI og PET afholdt et seminar for hotelbranchen omkring sikkerhed og terror, hvor personale fra Politiets Efterretningstjeneste afholdte en spændende workshop.

Ud over at vi producerede en eventfilm fra stedet, optog vi også 15 testimonials fra deltagerne.

Testimonial på video

En testimonial er utrolig effektiv omtale af begivenhed til at “dryppe ud” på de sociale medier efterfølgende. Ganske enkelt er det korte videoklip, hvor deltagerne lige går ind foran kameraet og helt uformelt fortæller

  • Hvem de er
  • Hvor de kommer fra
  • Hvad de synes var bedst på dagen
  • Hvad de tager med derfra
  • Osv.

Eventfilm

På dagen har vi også et håndholdt kamera med og optager “løst og fast” hen over eventen – lige fra billeder af deltagerne, når de møder ind og får navneskilte over foredraget til kaffepauserne og workshops mv.

Når vi kommer hjem, sætter vi så en collage sammen af de bedste klip fra dagen til en stemningsvideo.

Vi har lært Kenneth og ProSonas at kende i MPI, Meeting Professionals International, hvor han har hjulpet begavet, elegant og med høj grad af forståelse af vores umiddelbare behov og baggrund. At bruge video på konferencer og møder er der et enormt potentiale i, men det skal netop gøres med sans for kontekst og ‘intent’, både hvad arrangør og deltagere angår. Den ‘sans’ har jeg oplevet hos Kenneth og glæder mig til at folde samarbejdet ud.

Med gnist
Hans

Hans Ravnkjær Larsen, Meeting Outcome Optimizer. Passion Evangelist. Engineer of Trust. Founder and Igniter. Father of four and pretty tired. January 26, 2018, Hans Ravnkjær worked with Kenneth WedMore but at different companiesHans Ravnkær, MPI

Testimonial video eksempel

Læs mere om testimonials på video her

Konferencefilm eksempel

Læs mere om eventfilm her