ProSonas hjælper Lego og de danske folkeskoler med at kultivere INNOVATION blandt de 10-12 årige elever i København, så vi på sigt kan fastholde hjerner og naturvidenskabelige resourcer i Danmark.

Det gør vi ved at tage ansvaret for den tilknyttede storskærmsproduktion; Det kan vi tilbyde, fordi vi gennem 8 år har oparbejdet den nødvendige erfaring og know-how samt at vi har det helt rigtige udstyr (kameraer, mikrofoner, livestreaming-videomixere osv.) til sådanne opgaver.

Har du en lignende produktion, så hører vi meget gerne om dit behov i det lidt større billede. Vi har hjulpet BMW med at skabe flere sikre bilister på vejene. Vi har gjort det muligt for Vogue at vise retningen for moden. Vi har hjulpet statsministeren med at skabe flere ledere i erhvervslivet. Vi har hjulpet Deloitte med en af deres vigtigste omlægninger i virksomhedens historie. Vi har hjulpet Kopenhagen Fur med at skabe en mere bæredygtig pelsindustri. Vi har hjulpet H.K.H. Kronprinsesse Mary og Hjerteforeningen med at redde flere liv.

Hvad kan vi hjælpe DIG med ?