Hos ProSonas har vi specialiseret os i live videoproduktion til events; Herunder livestreaming, storskærmsproduktion og drone.

Vi tilbyder eks. festivaller, såsom Roskilde Festival, Northside, Tinderbox og Smuk Fest / Skanderborg Festival, at få livestreamet koncerter blandet med droneoptagelser ind over publikum og scene.

Festival livestreaming

Siden 2010 har vi specialiseret os i livestreaming med multicam (flere kameravinkler) liveproduktioner med henblik på streaming af den pågældende event live til et større publikum end de, der kunne deltage på dagen.

Festival drone

Ligesom vi har kameraudstyr på jorden, kan vi også supplere vores setup med optagelser fra en professionel drone. Af sikkerhedsmæssige årsager har vores droner indbygget sikkerhed, såsom afstandsbedømmelse og faldskærm, således at vi har licens til at flyve tættere på publikum, end normalt. Det giver nogle rigtig flotte optagelser fra luften.

Festival storskærm

Til VM i håndbold, hvor Danmark tog guldmedaljerne, hjalp vi Europæisk- og Dansk Håndboldforbund med at tage ansvaret for al storskærmsproduktion til de 51 landsholdskampe. Med vores eget-udviklede system, kunne vi nå et superflot resultat med færre hænder og betydeligt færre fejl, end man normalt arbejder med i dén størrelse event. Vi sparede DHF for op mod en halv million kroner og 10.000 tastetryk.

Video-arkivløsning

Undervejs kan vi automatisk opbygge et flot arkiv – en slags “jeres egen YouTube” – hvor man løbende kan se / gense optagelserne – her kan vi også tilføje en “paywall”, så man skal betale for adgang eller bruge password for at komme ind.