Hvis du har brug for en videoproduktion, kan du grundlæggende vælge mellem amatørfotografen eller en professionel videoproducent.

Her er 3 konkrete årsager til at vælge en professionel, når du skal have filmet eller livestreamet noget:

Top 3 udvalgte argumenter / værdier

  1. Din event er live, så du (og vi!) har kun én chance for at filme det – det kan vi garantere dig, at VI kan gøre fordi vi er flere kolleger, der kan tage over og fordi vi har ekstra backup-udstyr med ud, hvis noget går i stykker undervejs (vi har altid et reservekamera, ekstra mikrofoner osv. med i bilen).
  2. Vi er det professionelle og mest etablerede firma på markedet med referencer fra både nationale og internationale super-brands som BMW, Microsoft, Siemens og L’Oréal. Det betyder, at vi er det SIKRE (!) valg for dig og da vi altid personale på kontoret eller vagttelefon, kan du altid få fat på os. Vi besvarer typisk dine henvendelser på under 10 minutter.
  3. Vi har bygger vores aftaler på skriftlige leverandøraftaler pr. opgave – det betyder, at du kan være sikker på at der fælles forståelse om produktet, udførelsen, ophavsrettighederne, leveringen, bemandingen, slutafregningen osv.

Andre tanker, du måske kunne strejfe

* Vi har erfaring – det betyder, at vi kan rådgive og sælge vores kunder dét I har BRUG for, hvor en hobby/amatørfotograf typisk vil sælge “det de nu har/kan”
* Vi kan rådgive vores kunder om planlægningen, mulighederne, fælderne
* Vi har skriftlig kontrakt som regulerer alt og vi har resourcer til at svare hurtigt på både telefon og mail, hvor mange amatør- og hobbykameramænd kører det ved siden at deres job eller uddannelse og derfor kan være svære at få fat på her og nu, når det brænder på – dvs. vi har det formelle aftalegrundlag i orden, så der ikke bliver uenigheder når fakturaen kommer
* Vi er en partner, ikke “endnu en leverandør” – vi er her for deres bedste og det lange partnerskab, ikke for den opportunistiske handel
* Vi er etablerede og har personale nok til at svare hurtigt til alle – dvs. mails og telefonopkald bliver besvaret stort set med det samme, hvilket reducerer mængden af stress og spildtid hos kunderne
* Vi er 100% selvkørende på dagen = vores kunder står ikke med andre bolde i luften, en jeres egne