Mængderabat på videoproduktion

Fra 2019 har ProSonas lanceret en fast mængderabat ved videoproduktion i form af vores klippekort.

Et klippekort giver 20% rabat på grund af mængden af produktioner.

Hør mere om muligheden for mængderabat, når du får et tilbud på videoproduktion hos ProSonas !

Hvad betyder klippekort?

Nogle opgaver kan bookes i forudsigelige mængder, såsom når vi får en årskontrakt på live streaming af byrådsmøder – så kender man tid, sted og mængde længe i forvejen.

Andre gange ved man måske godt, at mængden vil være der, men man kan ikke fra starten lige sige, om er skal filmes i maj eller først i august eller om man kan lave en eller flere film effektivt på én gang.

I de tilfælde er vores klippekort supergodt, for det betyder at du får hele mængderabatten, selvom du fra starten ikke kan lægge dig fast på et bestemt antal optagelser på forudsigelige dage – det aftaler vi så løbende fremadrettet.

Den kendte entertainer og kok, Timm Vladimir, havde stor glæde af vores klippekort til en række videoproduktioner til en stor messe.

Den kendte entertainer og kok, Timm Vladimir, havde stor glæde af vores klippekort til en række videoproduktioner til en stor messe.

Besparelse case 1

Lad os tage en case: du skal have filmet 10 undervisningsfilm til dit personale og du synes at vores bronzepakke med 1 mand, 1 kamera, 1 time er “lige i øjet”. Normalt koster det så 10 x 4.995 kr. og derfor 49.950 kr.

Med klippekortet får du 20% rabat og sparer derfor i alt 10.000 kr., svarende til at hver 5. produktion er gratis for dig.

Besparelse case 2

Et andet eksempel kunne være en månedlig livestreaming af jeres invester relations opdateringer: Her er det måske guldpakken der giver mest værdi for dig. Normalt koster det så 10 x 35.995 kr. og derfor 359.950 kr.

Med klippekortet får du 20% rabat og sparer derfor i alt cirka 70.000 kr.

Årsaftaler

Et sted vi ofte ser klippekortet taget i brug, er årsaftaler.

I 2017 og 2018 have vi eksempelvis OUH som fast kunde med en ugentlig live streaming af det nyskabende OUHtalks koncept for lægekonferencer.

Særligt ved årsaftaler på med faste opgaver pr. måned er klippekortet en god ide, da der som oftest er 10 arrangementer, idet sommer- og juletiden ofte ikke har arrangementer og derfor passer 10 klip typisk til et helt år.

Betingelser

  • Vores klippekort indeholder 10 videoproduktioner inden for den kategori, du vælger
  • Produktionerne skal gennemsnitligt set være ens i resourceforbrug hos os
  • Klippekortet købes kontant med betaling af 10 klip fra starten
  • Klippekort refunderes ikke og kan ikke overdrages til andre