Live Video

ProSonas er eksperter i videoproduktion, liveproduktion og livestreaming til både TV og digitale kanaler. Vi er et familieejet firma og med over 3.000 liveproduktioner, branchens mest erfarne. Vi har en stor baggrund i professionel TV-produktion og stod bl.a. for live-videoerne til storskærmene i hallerne, til VM i herre håndbold 2019.

Passion for Live i tv-kvalitet

ProSonas brænder for videoproduktioner der laves live i stil med TV. Med livestreaming og live videoproduktion har vi bl.a. skabt værdi for BMW med at øge trafiksikkerhed, for Vogue at vise retning for moden for Deloitte med en af deres vigtigste omlægninger i virksomhedens historie. Vi har streamet H.K.H. Kronprinsesse Mary, Statsminister Lars Løkke Rasmussen og Hjerteforeningen.

Vores videoproduktions-kunder har typisk 3 behov

  • Minimere udgifter til fysisk deltagelse
    Live videoproduktion kan mindske virksomheders udgifter til eksempelvis en konference voldsomt. Ved at livestreame, kan man nemlig lade NOGLE af deltagerne blive hjemme og se med online – og sparer tid og udgifter ved transport, overnatning, tabt arbejdsfortjeneste mv.
  • Øge rækkevidden og synligheden
    Flere kan se med! Vi ser ofte at 10 gange så mange, ser med, kosteffektivt.
  • Dokumentarisk kvalitetsmateriale
    Det er af stor værdi for vores kunder at vi kan efterbehandle og dele materialer som “video on demand” på sociale medier eller internt på virksomhedens intranet.

Kontakt ProSonas

på telefon 20842083 og email kontakt@prosonas.com

ProSonas lavede storskærmsproduktion og livestreaming af DM I SKOLEHÅNDBOLD, som over 1.000 mennesker så med på!

[LIVE] Byrådsmøde Nyborg Kommune 28. maj 2019

Dagsorden Spørgetid Task Force Erhverv Erhvervsindsatsen Børne & ungepolitik Vedtagelse af lokalplan Smart City strategi Drift af idrætscentre Julebelysning Lukkede bilag Regnskab 2018 Ledelsesrapportering Meddelelser Lukkede sager Anmodning om salg af ejendom Meddelelser

7-eleven instruktionsfilm og videoarkiv

I forbindelse med at 7-Eleven lancerede nye kaffeautomater i butikkerne, havde ejerne af kæden brug for en effektiv efteruddannelse af personalet. Derfor valgte Reitan, folkene bag den danske del af kæden, at optage videoklip med instruktion, således at både nuværende [...]