Livestream – med Danmarks mest erfarne streamere

Ønsker du at Livestreame fra begivenheder såsom foredrag, konferencer og kongresser, møde, produktlanceringer og pressemøder eller vil du have en storskærmsproduktion på dit event?

ProSonas kommer ganske enkelt ud til din event, stiller et antal kameraer op og producerer så en livedækning, som også “sendes” direkte ud til typisk YouTube og Facebook, hvor ekstremt mange mennesker ser live video hver eneste dag.

Øget rækkevidde og engagement

Der er to primære årsager til at det er en kanon forretning at streame jeres event live:

  • Øget rækkevidde – både fordi flere KAN se med online når der er tale om en live streaming, end deltage fysisk / geografisk på din event. Det betyder at du kosteffektiv kan nå potentielt set alle der har netforbindelse.
  • Besparelser ved at lade nogle deltagere blive hjemme, derved spares både transport og hotel.

Vi tilbyder efterfølgende interviews, redigering af råmateriale mv. som også kan blive publiceringsklar den dag eventet afholdes. Søger du høj interaktion med publikum, kan vi tilbyde forskellige former for publikumsindhold, såsom spørgsmål og afstemninger.

Få et tilbud på livestreaming

Ring til os på 20842083 eller skriv en email til kontakt@prosonas.com – så finder vi lommeregneren og et godt tilbud på livestreaming frem til jer!

[LIVE] Byrådsmøde Nyborg Kommune 28. maj 2019

Dagsorden Spørgetid Task Force Erhverv Erhvervsindsatsen Børne & ungepolitik Vedtagelse af lokalplan Smart City strategi Drift af idrætscentre Julebelysning Lukkede bilag Regnskab 2018 Ledelsesrapportering Meddelelser Lukkede sager Anmodning om salg af ejendom Meddelelser

7-eleven instruktionsfilm og videoarkiv

I forbindelse med at 7-Eleven lancerede nye kaffeautomater i butikkerne, havde ejerne af kæden brug for en effektiv efteruddannelse af personalet. Derfor valgte Reitan, folkene bag den danske del af kæden, at optage videoklip med instruktion, således at både nuværende [...]