TV Partner

Broadcast produktion med god balance mellem kvalitet og pris, er det, der siden 2010 har gjort ProSonas til en velrenommeret streaming-partner med gode referencer og anbefalinger fra kunder såsom BMW, EU, VOGUE, Danske Spil og mange flere.

ProSonas er kendt for kosteffektive live-produktioner og streaming til både TV og digitale kanaler.

Særligt har vi lavet mange broadcastproduktioner til livestreaming for det offentlige – bl.a. af Statsminister Lars Løkke Rasmussens på Aarhus Universitet, skatteminister Karsten Lauritzen ved indvielse af Toldstyrelsens nye lokaler, miljøminister Jakob Ellemann-Jensen og en lang række styrelser, herunder Slots- og Kulturstyrelsen, Sundhedsstyrelsen og Socialstyrelsen. Alle har været begejstrede for ProSonas’ kosteffektive måde at producere broadcast video og livestreaming.

Broadcast produktion

Når vi producerer broadcast video, stiller vi typisk med et crew bestående af en ansvarlig producer, som styrer vores videomixer, af en kameramand på hvert af de store broadcast kameraer vi har med samt en assistent, som betjener vores fjernstyrede kameraer. Vi kan naturligvis stå for hele produktion af både billeder og lyd men kobler os lige så gerne på en eksisterende lydmand for at få det eksisterende lydsignal fra mikrofoner og musik direkte.

Kontakt ProSonas for TV-samarbejde

Du er velkommen på telefon 20842083 og email kontakt@prosonas.com

ProSonas A/S er en familiedrevet virksomhed med fokus på videoproduktion i hele Danmark. Vi har gode referencer, den nødvendige erfaring og fair priser.

[LIVE] Byrådsmøde Nyborg Kommune 28. maj 2019

Dagsorden Spørgetid Task Force Erhverv Erhvervsindsatsen Børne & ungepolitik Vedtagelse af lokalplan Smart City strategi Drift af idrætscentre Julebelysning Lukkede bilag Regnskab 2018 Ledelsesrapportering Meddelelser Lukkede sager Anmodning om salg af ejendom Meddelelser

7-eleven instruktionsfilm og videoarkiv

I forbindelse med at 7-Eleven lancerede nye kaffeautomater i butikkerne, havde ejerne af kæden brug for en effektiv efteruddannelse af personalet. Derfor valgte Reitan, folkene bag den danske del af kæden, at optage videoklip med instruktion, således at både nuværende [...]