Når vi filmer en konference eller lign. begivenhed, lægger vi ofte noget grafik på til at forbedre oplevelsen for seerne.

Det kan være i form af logoer, faktabokse, titler osv. men det kan også være animeret grafik, små reklamefilm osv.

Du kan overveje at sende os følgende til din produktion:

Logo

Det mest normale at lægge på, er det man i fagsprog kalder et “station ID” i TV-sprog. Det er et lille logo, ligesom du kender det fra øverste hjørne af skærmen hos DR og TV2, eksempelvis. Husk at et logo skal være transparent – dvs. uden hvid baggrund, da man kun skal kunne se selve logoet. Eksempel på et transparent logo kunne være:

ProSonas logo transparent png version

ProSonas logo transparent png version

Intro-film

En kort animation eller introduktionsfilm til at køre umiddelbart op til starten af eks. en livestream kan være med til at give en flot og professionel opstart. Det kunne eksempelvis være ligesom ProSonas Introduction Video

Titler

Undervejs kan vi lægge titler på eks. talere på en konference. Det kalder man også for “lower thirds” eller “lower3rd” fordi det er information, der står i den nederste 3. del af skærmbilledet. Det kunne eksempelvis være som Michael Laudrups titel i denne videoproduktion for Unibet, som vi benyttede til VM I HÅNDBOLD:

Eksempel på lower3rd titel til live videoproduktion og livestreaming med ProSonas.

Eksempel på lower3rd titel til live videoproduktion og livestreaming med ProSonas.

Afslutning / kontaktinfo

En afslutning med kontaktinfo, “hvis du vil vide mere….”, “hvordan kommer du bedst videre nu” osv. kan også være relevant.