Vi er stolte over at kunne byde endnu et super-brand velkommen i den hastigt voksende ProSonas-familie – denne gang endnu en storskærmsproduktion.

Denne gang er det verdens største fødevareproducent, Nestlé, som har valgt os til deres partner inden for videoproduktion af konferencer.

Infant Nutrition Nordic (Norge, Danmark, Sverige og Finland) producerer og sælger modermælkserstatninger, grød, vælling, og børnemad og det er målet inden for en årrække at hjælpe 50 millioner børn til at leve et sundere liv.

Én af måderne hvorpå Nestle søger at nå det mål, er at have en tæt kontakt med sundhedsplejersker og afholder derfor seminarer i hele danmark flere gange om året. Her inviteres både eksterne oplægsholdere til oplysende foredrag og Nestlés værdier og produkter præsenteres.

"Den centrale del af den løsning vi tilbyder B2B konferencer er faktisk udviklet til VM I HÅNDBOLD fordi vi der skulle have et hidtil uset effektivt og fejlfrit niveau for produktionerne - det kommer nu virksomhederne til glæde" fortæller Kenneth Lund, partner og produktionsansvarlig i ProSonas A/S

“Den centrale del af den løsning vi tilbyder B2B konferencer – såsom her til Nestlé – er faktisk udviklet til VM I HÅNDBOLD fordi vi der skulle have et hidtil uset effektivt og fejlfrit niveau for produktionerne – det kommer nu virksomhederne til glæde” fortæller Kenneth Lund, partner og produktionsansvarlig i ProSonas A/S

Video på storskærm er effektivt

Formålet med denne videoproduktion til storskærm er at tiltrække flere sundhedsplejersker, læger og diætister til Nestlés hjemmeside. Som mange andre virksomheder, oplever Nestlé, at det bliver sværere at få deltagere til at finde tid til at møde fysisk op til selve møderne/seminarerne, da de også er under press pga. for få ressourcer og webinar/videooptagelse kan derfor være en rigtig effektiv løsning på dette.

På dagen er det vigtigt at foredragene forløber så naturligt som muligt og i særdeleshed at teknikken “bare spiller”, så Nestlés folk ikke skal tænke på noget teknisk – de har rigeligt med egne bolde i luften i det hele taget.

Efterfølgende er det vigtigt for Nestlé at de får en professionel videoproduktion i høj kvalitet, som ligger på niveau med det professionelle udtryk virksomheden har i sine andre kanaler.

ProSonas særlige 360-graders løsning

I forbindelse med vores opgaver for andre globale brands – BMW, Microsoft, Vestas, Deloitte, Vogue, L’Oréal mf. – har vi udviklet to helt særlige workflows, som løser de behov, vores kunder har:

  1. Dels sørger vi for al teknikken på dagen – og vi mener ALT. Vi håndterer både vores eget kamera og lydudstyr men OGSÅ kundernes udstyr såsom powerpoints, projektorer osv. Vi sikrer også talerne med at føle sig godt til rette ved at vi hjælper dem med at få mikrofoner på, rette slipset og fjerne den nuldermand på jakken, man ellers ville se på optagelserne.
  2. Dels hjælper vi efterfølgende med at opbevare videomaterialet på vores egen videoserver, så kunderne ikke skal have voldsomme computere eller særlige evner inden for video for at kunne dele videoerne med deres kunder og interessenter

Kort sagt, men en videoproduktion fra ProSonas kan du sikre dig, at alt går let og ubesværet så du kan koncentrere dig om dine egne opgaver.