Videoproduktion i København

ProSonas Videoproduktion København A/S er vores mest aktive del af vores familieejede produktionsselskab, da stort set alle vores børsnoterede og internationale kunder har hovedsæde i København. Dog dækker afdelingen ligeledes resten af Sjælland, herunder Roskilde, Ringsted, Næstved og Køge.

I København har vi hjulpet BMW med at skabe flere sikre bilister på vejene. Vi har gjort det muligt for Vogue at vise retningen for moden via tolkning den københavnske modeuge. Vi har hjulpet statsministeren med at skabe flere ledere i det københavnske erhvervslivet. Vi har hjulpet Deloitte med en af deres vigtigste omlægninger i virksomhedens historie med udspring i København. Vi har hjulpet Kopenhagen Fur med at skabe en mere bæredygtig pelsindustri. Vi har hjulpet H.K.H. Kronprinsesse Mary og Hjerteforeningen med at redde flere liv. Og mange, mange flere.

Det har vi gjort ved at stille vores livestreaming-teknologi til rådighed i øjenhøjde og til en pris, som gør det til en ansvarlig beslutning i erhvervslivet at tilvælge live videoproduktion.

Videoproduktion i København – kontakt 0s

Kontakt os for videoproduktion og livestreaming: ProSonas Videoproduktion København A/S | Tuborg Boulevard 12, 2900 Hellerup | tlf. 29106808 | email kontakt@prosonas.com


Vogue liveproduktion i København

Den kendte fotograf med virke i København og Paris, Hugo Jozwicki sammen med Anette og Kenneth fra ProSonas FILM

Den kendte fotograf med virke i København og Paris, Hugo Jozwicki sammen med Anette og Kenneth fra ProSonas FILM

VOGUE – liveproduktion og livestreaming af Copenhagen Fashion Week. ProSonas filmede 5 modeshows og producerede det hele live, så det dels kunne livestreames og dels kunne udleveres til kundens egen brug på de sociale medier inden for en time efter hvert enkelt modeshow. Fantastisk spændende udfordring for os fordi vi brugte rigtig mange kameravinkler og alt skulle have samme udtryk / farver, så en given gul bluse på én model, ville se præcis ens ud i farven på tværs af alle kameraerne, uanset hvor de stod. Den store mængde data, der skulle overdrages, var en alvorlig problemstilling, for med adskillige kameraer, optaget i 4K 100fps for superslowmotion, og der var meget kort tid til at levere det. Derfor opfandt vi et nyt workflow til formålet, hvor vi splittede optagelserne på flere harddiske live og på den måde kunne levere det stort set i minutterne efter det enkelte show mens vi pakkede ned og kørte til næste modeshow på forskellige venues i København.

BMW livestreaming i København

BMW præsenterede den nye X2 for det skandinaviske publikum i København ved at hyres ProSonas til gennemføre multicam liveproduktion og live streaming fra eventen.

BMW præsenterede den nye X2 for det skandinaviske publikum i København ved at hyres ProSonas til gennemføre multicam liveproduktion og live streaming fra eventen.

BMW – broadcast web-TV produktion med livestreaming af BMWs skandinaviske lancering af X2-modellen. BMWs reklamebureau, Bates, havde erfaringer fra tidligere livestreaminger af BMWs danske events og havde behov for at tage det op i næste “gear”, rent produktionsmæssigt. Efter nogle møder og tilbud, blev ProSonas tildelt opgaven og produktionen blev den mest sete liveproduktion på BWMs skandinaviske Facebook til dato (over 150.000 visninger af udsendelsen). Vi byggede udsendelsen op som en multicam TV-produktion i stil med BBCs Top Gear, hvor vi dækkede bilen og to værter fra BWM med dels faste kameraer, dels et betjent kamera på stativ og dels et skulderbåret kamera i en stabilizer for flotte, rolige skud til at følge værterne rund ved og inde i bilen.

Deloitte broadcast TV-kvalitet livestreaming af stormøde i København

Revisionsgiganten DELOITTE havde brug for en 200% skudsikker livestreaming af deres stormøde, hvor en vigtig ændring af virksomhedens struktur skulle kommunikeres ud.

Revisionsgiganten DELOITTE havde brug for en 200% skudsikker livestreaming af deres stormøde, hvor en vigtig ændring af virksomhedens struktur skulle kommunikeres ud.

Deloitte – livestreaming af stormøde om internationale ændringer af virksomhedens struktur. Ud over at der virkelig var noget på spil i forhold til at denne opgave bare SKULLE gennemføres professionelt og fejlfrit, så markerede den sig også ved at være vores første “full service” opgave i ProSonas med videoproduktion i København. Vi skulle nemlig ikke kun stå for lyd- og videoproduktion men for alt omkring præsentationen: scene, mikrofoner, lys, projektor, storskærm osv. Vi valgte i samarbejde med Deloitte at tage videoproduktion kvalitetsmæssigt en tak endnu længere op, end vi typisk ser for denne type præsentationer, hvor der sædvanligvis lægges mere vægt på (og derfor budgetteres efter) at der “blot” er tale om en viderebringelse af intern information og derfor ikke behøver at være i “hollywood-niveau”. Deloitte insisterede på at produktionen skulle være ligesom en broadcast TV-produktion med 4-5 kameravinkler, bevægelige kameraer og bemanding, så vi kunne følge personerne på scenen close up.

Eksempler på nogle af vores mange liveproduktioner i København er

  • Danske Spil / Eurojackpot – livestreaming af racerløb med Bugatti Veyron
  • Glostrup Kommune – liveproduktion af interviews om kommunal informationskampagne
  • Viaplay – liveoptagelse af undervisningsvideo til kundeservice
  • Liedl – liveproduktion af sponsorvideo for Danske Hospitalsklovne
  • Majbrit Kattrup – liveproduktion af pressemateriale for Folketinget
  • F5 Box – B2B netværk & konference med livestreaming til medlemmer i Aarhus-afdelingen fra events i København