Op mod julen 2016 blev vi kontaktet af Danstoker, en dansk producent af forbrændings- og dampkedler.

Virksomheden var på daværende tidspunkt i gang med at opdatere deres hjemmeside og salgschefen ville gerne supplere med videoklip.

Hvorfor investor relations video?

Formålet med videoerne skulle dels være at ramme uden for landets grænser med sprogvariationer på dansk, engelsk og tysk og at portrætere virksomheden som samarbejdspartner for slutbrugerne (b2b).

Målet var at ende op med en 2-3 minutters profilvideo som præsentation af virksomhedens historie, værdier og produkter.

Planlægning

Forud for optagelserne, brugte vi nogle timer på tværs af 3 måneder på at forberede med storyboard og manuskript så alt var godkendt inden vi skulle i gang med at trykke optageknappen i bund på kameraerne.

Både vi og kunden var meget opmærksomme på behovet for at styre processen, så der blev lagt et stort arbejde i planlægningsfasen; Det gjorde, at optagelserne næsten bare var en “bestillingsliste” uden at vi skulle beslutte for meget undervejs i optagelser.

Produktion

Vi valgte at producere denne opgave med 2 skulderbårne kameraer samt en drone. Dvs. 3 kamerafolk og 1 lydmand.

Til opgaven benyttede vi nogle af markedets mest professionelle filmkameraer fra RED Cinema, som optager i op til 6K billedkvalitet med virkelig lækker billedkvalitet.

Postproduction

I redigeringsfasen blev der lavet forskellige versioner af filmen og da grundstrukturen var på plads, gik vi i gang med finpudsning.

Vi optimerede farver og lys på alle optagelserne (colorgrading), indtalte speak på dansk, tysk og engelsk og lagde grafiske tekster og fakta-bokse på, til at understrege hovedpointerne undervejs i videoen.

Se det færdige resultat her: