Du kan leje scenegulv og podie hos os

Når vi filmer eller livestreamer et foredrag eller måske en hel konference, så er placeringen af taleren, panelet, moderatoren og lign. utrolig vigtig. Derfor har vi investeret i vores eget scenegulv og podie, så vi kan levere en komplet løsning til jeres event.

Du kan leje følgende scener hos os:

  • Podie fra 2 x 2 meter til 4 x 2 meter
  • Scene fra 5 x 4 meter og opefter

Hvad koster det at leje jeres scene og podie? Kontakt os på 20842083 eller kontakt@prosonas.com for at få et prisoverslag

ProSonas scenegulv er modulopbygget og kan samles i både kvadratisk og aflang form. Rækværket er frivilligt og bruges oftest til montering af bannere med firmanavne, logoer, eventens navn eller webadresser.

ProSonas scenegulv er modulopbygget og kan samles i både kvadratisk og aflang form. Rækværket er frivilligt og bruges oftest til montering af bannere med firmanavne, logoer, eventens navn eller webadresser.

Forskellen på podie og scenegulv?

Når vi snakker om podier og scener, er forskellen hos os primært størrelsen. Et podie er en mindre forhøjning, der blot har til formål at hæve en foredragsholder op over publikumshøjde, hvor en scene er større af flere årsager. Det kan eks. være behov for at der på scenen er plads til flere mennesker (paneldebat eller eks. en interviewsituation mellem en oplægsholder og en moderator) eller at der skal være udstyr / produktdemonstrationer / pynt / blomster / bagvæg osv. PÅ selve scenen, som dermed kræver mere plads.

Indirekte har et podie den fordel, at bevægelsesrummet er lidt mindre og derfor giver det bedre videooptagelse, da området hvor foredragsholderen kan vandre rundt, er begrænset. Nogle talere har desværre tendens til at bevæge sig enormt meget rundt og det gør det svært at filme nogle gode close-up optagelser – men på et podie, har vi – så at sige – mere kontrol over, hvor vi har vedkommende.

Hvad koster det at leje podie og scenegulv?

Vi har 3 komplette pakker, som er skræddersyet forskellige foredrag, konferencer og kongresser – prøv at se priser på udlejning af lyd, lys og scene her.

Profilering af firmanavn på scenen

Du kan naturligvis stille eks. roll-up bannere med firmalogo op på scenen men en rigtig flot løsning er at få trykt et rækværks-banner med jeres logo på. Det hegner scenen rigtig flot ind og betyder at jeres logo / firmanavn / eventnavn kommer med på alle vores kameravinkler hele tiden.

Banneret trykkes ganske enkelt blot på forhånd og er skræddersyet i mål til netop vores scene.

Fordelen ved at leje VORES scene og podie?

Den store fordel her er synergieffekten: DU slipper for at have mere end 1 leverandør og 1 sted at ringe til – og VI kan give dig et langt bedre resultat, da vi kender alt udstyret og ikke skal tage højde for andre leverandørers forskellige produkter og kvaliteter.

Note: Grunden til at vi kører med så lave priser på udlejning er, at vi ikke skal tjene på dén del. Der er ingen fordyrende mellemled eller underleverandører, der skal have en bid af kagen – vi ejer selv udstyret og har det stående. Vi lejer ikke vores scenegulve ud til andre – kun til de events, vi selv hyres ind til at lave videoproduktion og/eller livestreaming fra. Du skal altså se det som en ekstra service fra vores side til det arrangement, du i forvejen vil booke os til at filme, mere end at du skal opfatte os som en AV-leverandør, der skal tjene på det.

Ud over scenegulv og podie, har vi også lydanlæg, storskærm og scenelys til udlejning samt mobil DJ til pausemusik og baggrundsmusik.