Lysanlæg og bemanding kan du leje hos os

Når vi filmer eller livestreamer et foredrag eller måske en hel konference, så er det vigtigt at publikum kan se med, uanset hvor de er placeret. Derfor har vi investeret i vores eget lysanlæg, så vi kan levere en komplet løsning til jeres event.

Du kan leje følgende typer lys hos os:

  • Projektører til belysning af scene
  • Pyntelys, hvor vi eks. laver farvet lys på vægge etc.

Hvad koster det at leje jeres lys? Kontakt os på 20842083 eller kontakt@prosonas.com for at få et prisoverslag

Forskellen på en scenelys og en pyntelys?

Når vi kommer ud til et foredrag, er det næsten 100% sikkert belyst mangelfuldt. Selv i auditorier, der er lavet til formålet – og det skyldes ganske enkelt, at nok er lokalerne lavet til at HOLDE konferencer i …….. men de er ikke lavet til at FILME i.

Derfor er lyset ofte indrettet på en meget uhensigtsmæssig måde, som ikke bare mangler at bakke op om filmning og livestreaming men ofte, desværre, decideret modarbejder et godt resultat.

Det er let at fikse og det gør vi med vores eget lys, som du kan leje med. Vi har både lys til at oplyse foredragsholderen eller eks. en gruppe til en paneldebat men vi har også “pyntelys”.

Pyntelyset kan eks. være noget så simpelt, som nogle farvede spots, der “maler” væggene i jeres temafarver, logofarver eller blot farver, der er behagelige for øjnene, frem for det kedelige, hvide mødelokale.

Hvad koster det at leje scenelys?

Vi har 3 komplette pakker, som er skræddersyet forskellige foredrag, konferencer og kongresser – prøv at se priser på udlejning af lyd, lys og scene her.

Fordelen ved at leje VORES lys?

Den store fordel her er synergieffekten: DU slipper for at have mere end 1 leverandør og 1 sted at ringe til – og VI kan give dig et langt bedre resultat, da vi kender alt udstyret og ikke skal tage højde for andre leverandørers forskellige produkter og kvaliteter.

Note: Grunden til at vi kører med så lave priser på udlejning er, at vi ikke skal tjene på dén del. Der er ingen fordyrende mellemled eller underleverandører, der skal have en bid af kagen – vi ejer selv udstyret og har det stående. Vi lejer ikke vores lys ud til andre – kun til de events, vi selv hyres ind til at lave videoproduktion og/eller livestreaming fra. Du skal altså se det som en ekstra service fra vores side til det arrangement, du i forvejen vil booke os til at filme, mere end at du skal opfatte os som en AV-leverandør, der skal tjene på det.

Ud over lys, har vi også lydanlæg, storskærm samt scenegulv og podie til udlejning samt mobil DJ til pausemusik og baggrundsmusik.

Hvis du kunne tænke dig at drøfte dit oplæg til en videoproduktion med os, så få den første times telefonkonsultation gratis her nu.