Du kan leje både projektor og storskærme hos os

Når vi filmer eller livestreamer et foredrag eller måske en hel konference, så er det vigtigt at pulikum kan se med, uanset hvor de er placeret. Derfor har vi investeret i vores egen storskærm, så vi kan levere en komplet løsning til jeres event.

Du kan leje følgende typer storskærme hos os:

  • Projektor til slideshows og powerpoints
  • Storskærme til at vise vores liveproduktion på

Hvad koster det at leje jeres projektor og storskærm? Kontakt os på 20842083 eller kontakt@prosonas.com for at få et prisoverslag

Forskellen på en projektor og en storskærm?

Ordene “storskærm” og “projektor” kan nogle gange godt bruges lidt i flæng, men reelt ér der tale om to forskellige typer dækning af jeres event.

En projektor er typisk blot et indendørs lærrede, som via en projektor bruges til at vise eksempelvis en powerpoint-præsentation. Ofte er disse optimeret til at vise computergrafik og ikke video, hvorfor billedet ikke er så godt, når man bruger dem til videoklip.

En storskærm er målrettet til at vise video på – vil typisk være livesignalet fra vores storskærmsproduktion og man bruger ofte storskærme udendøre også – såsom til koncerter og lign. events.

Med risiko for at øge forvirringen, så har ordet “storskærm” ikke nødvendigvis den betydning, at skærmen vitterlig er stor eller større end en projektor. Et lærrede til fremvisning af slideshows i et auditorie kan sagtens være større end end storskærm – det er mere UDBYTTET og FUNKTIONEN, der adskiller de to.

Projetoren er en del af talerens værktøj – storskærmen er publikums mulighed for at se alt (også taleren i eksempelvis close-up, publikumsbilleder osv.) uanset hvor i salen eller på lokationen, de befinder sig.

Hvad koster det at leje projektor og storskærm?

Vi har 3 komplette pakker, som er skræddersyet forskellige foredrag, konferencer og kongresser – prøv at se priser på udlejning af lyd, lys og scene her.

Fordelen ved at leje VORES projektorer og storskærme?

Den store fordel her er synergieffekten: DU slipper for at have mere end 1 leverandør og 1 sted at ringe til – og VI kan give dig et langt bedre resultat, da vi kender alt udstyret og ikke skal tage højde for andre leverandørers forskellige produkter og kvaliteter.

Note: Grunden til at vi kører med så lave priser på udlejning er, at vi ikke skal tjene på dén del. Der er ingen fordyrende mellemled eller underleverandører, der skal have en bid af kagen – vi ejer selv udstyret og har det stående. Vi lejer ikke vores scenegulve ud til andre – kun til de events, vi selv hyres ind til at lave videoproduktion og/eller livestreaming fra. Du skal altså se det som en ekstra service fra vores side til det arrangement, du i forvejen vil booke os til at filme, mere end at du skal opfatte os som en AV-leverandør, der skal tjene på det.

Ud over scenegulv og podie, har vi også lydanlæg, storskærm og scenelys til udlejning samt mobil DJ til pausemusik og baggrundsmusik.

Hvis du kunne tænke dig at drøfte dit oplæg til en videoproduktion med os, så få den første times telefonkonsultation gratis her nu.