Du kan leje mixer, højttalere, mikrofoner og lydanlæg hos os

Når vi filmer eller livestreamer et foredrag eller måske en hel konference, så er lyden utrolig vigtig. Derfor har vi investeret i bedre lydanlæg og har mere erfaring end nogen af vores konkurrenter, så vi kan levere markedets bedste lyd.

Du kan leje følgende lydanlæg hos os som en del af vores videoproduktion:

  • Mixerpult
  • Højttalere
  • Trådløse mikrofoner
  • Lydmand

Hvad koster det at leje jeres lydanlæg? Kontakt os på 20842083 eller kontakt@prosonas.com for at få et prisoverslag

Fordelen ved at leje VORES lydanlæg?

Den store fordel her er synergieffekten: DU slipper for at have mere end 1 leverandør og 1 sted at ringe til – og VI kan give dig et langt bedre resultat, da vi kender alt udstyret og ikke skal tage højde for andre leverandørers forskellige produkter og kvaliteter.

Note: Grunden til at vi kører med så lave priser på udlejning er, at vi ikke skal tjene på dén del. Der er ingen fordyrende mellemled eller underleverandører, der skal have en bid af kagen – vi ejer selv udstyret og har det stående. Vi lejer ikke vores lydanlæg ud til andre – kun til de events, vi selv hyres ind til at lave videoproduktion og/eller livestreaming fra. Du skal altså se det som en ekstra service fra vores side til det arrangement, du i forvejen vil booke os til at filme, mere end at du skal opfatte os som en AV-leverandør, der skal tjene på det.

Konkret eksempel på 4 fejl ved dårligt udstyr hos kunderne

Som vi også skriver herunder ved selve lydeksemplet, så gør vi naturligvis ikke det her for at hænge hverken navngivne kunder ud eller forsøge at stille os i et bedre lys selv. Desværre er følgende 4 problemer så klassiske, at vi også bliver nødt til at råbe “vagt i gevær” for der er jo ikke meget meget fornuft i at hyre os ud til at lave en god produktion, hvis vi så pålægges at bruge noget udstyr, der ikke er godt. Prøv at se hvor mange fejl, der er ved bare denne éne mikrofon hos en kunde, vi netop har livestreamet for:

fejl_ved_mikrofon.jpg

Fejl 1: Senderen er en ældre type, som er på nu ulovlige frekvenser. Det betyder at den i “bedste” fald er ulovlig og i værste fald at andre signaler forstyrrer, fordi de overlapper de frekvenser, den bruger.

Fejl 2: Ledningen er knækket, hvilket medfører at den “knaser” hvis den ligger en en inderlomme, hvor man ryster den / rører den med armbevægelser

Fejl 3: Batterierne er flade – et lille problem, der let fikses, men trods alt træls, når det sker midt i et igangværende foredrag

Fejl 4: Vindhætten mangler, så alle “pustelyde” kommer forholdsvis meget med – hver gang vedkommende sagde noget med “p” (posthus, powerpoint osv.) kom der en dyb rumle/blæselyd

Alt i alt en dårlig oplevelse, der giver dårlig lyd. Vores udstyr er derimod lovligt, tip top i orden og sender digitalt, så der ikke er støj eller knas på linien.

Hvad koster det at leje højttalere og mikrofoner?

Vi har 3 komplette pakker, som er skræddersyet forskellige foredrag, konferencer og kongresser – prøv at se priser på udlejning af lyd, lys og scene her.

Derfor er vi bedre end dit eget (eller lejede) anlæg

Vi har markant højere kvalitet udstyr, end det, der som oftest ligger ude hos vores kunder eller det, der lejes ind. Dertil kommer, at vi undervejs mixer og optimerer lyden, så talen bliver klar og tydelig og hele tiden optimal, modsat de anlæg vi normalt oplever derude, som bliver købt og sat op én gang for alle, som en slags “mindste fællesnævner” hvor lydkvaliteten i bedste fald er mangelfuld.

Hvem kender ikke det at sidde til en konference med dårlig lyd – højttalere der hyler / ringer lidt fordi der er skruet for højt op eller “mudret” lyd, som gør at man skal koncentrere sig for at høre, hvad der bliver sagt. Med vores udstyr og erfaring får du den bedst mulige lyd. Her er to eksempler, du kan tænke over:

VIGTIGT: følgende to eksempler er 200% ægte – vi har ikke gjort kundens egen optagelse dårligere og vi har ikke pyntet på vores. Det er sådan de var/er “out of the box” fra henholdsvis kundens egen YouTubevideo og fra vores lydoptager og det er dé forskelle, vi oplever i mange tilfælde.

Lige så vigtigt: vi fremhæver ikke sådan et eksempel her for at pege fingre af vores kunder – ej heller for at spille smart – men ganske enkelt for at tage det professionelle ansvar vi kan ved at adresse problemstillingen……. for vi har løsningen og det bør du have mulighed for at tage stilling til for eksemplet her er retvisende for hvad man får ud af dårligt udstyr og manglende erfaring kontra professionelt udstyr og professionel erfaring.

Lydeksempel 1: kundens egen optagelse

Læg mærke til hvor svært det er at høre, at publikums host og tasker er alt for støjende og at taleforståelsen er mangelfuld.

Lydeksempel 2: vores optagelse

Læg mærke til hvor tydelig talen er og at der ikke er mislyde fra publikum.

Sidst, men ikke mindst, er der en række andre fordele ved at bruge vores anlæg, frem for jeres eget eller noget I lejer:

  • Vi overvåger og optimerer lyden hele tiden undervejs
  • Vi kan styre baggrundsmusik i pauserne
  • Vi kan sørge for at publikumsspørgsmål bliver optaget
  • Vi kan efterfølgende lave lydversioner til podcast

Ud over lydanlæg, har vi også scenegulv og podie, storskærm og scenelys til udlejning samt mobil DJ til pausemusik og baggrundsmusik.

Hvis du kunne tænke dig at drøfte dit oplæg til en videoproduktion med os, så få den første times telefonkonsultation gratis her nu.