Vi sørger for pausemusik til den gode stemning til networking i pauserne

Pausemusik gør underværker til konferencer og er alt, alt for undervurderet. De fleste konferencer vi livestreamer fra, har ikke musik i pauserne overhovedet og det er virkelig synd.

Vi taler her ikke om fest og mobildiskotek med blinkende tivolilys og røgkanoner, men blot om baggrundsmusik på de her tidspunkter:

  • Velkomst / før eventen går i gang
  • I pauserne ved sceneskifte / talerskifte
  • Ved networking-indslag
  • I kaffepauser
  • Ved frokosten
  • Efter event

Hvad koster DJ eller baggrundsmusik til jeres event? Kontakt os på 20842083 eller kontakt@prosonas.com for at få et prisoverslag!

Baggrundsmusik eller DJ ?

Du kan vælge to slags musikløsning, når vi livestreamer events. Enten baggrundsmusik eller en DJ.

Hvis du vælger baggrundsmusik, så har vi nogle faste playlister, afstemt efter publikum / stil / smag / temperament, som står og spiller.

Det er vigtigt at understrege, at vi ikke spiller op til fest – det er baggrundsmusik for at skabe stemning og som gør det muligt for deltagerne at tale sammen.

Hvis du vælger DJ, er der en person med en DJ-pult, som på billedet. Det giver ekstra blikfang og viser dine gæster, at du har tænkt aktivt over at skabe den gode stemning.

Konference baggrundsmusik

Hvad koster baggrundsmusik til konferencer ?

I Danmark består udgiften af baggrundsmusik til konferencer sådan, at man betaler dels for at BRUGE musikken og dels for personen.

  • Hvis I vælger at booke vores pausemusik, koster det et “flat fee” på 1.500 kr. til Copydan/Koda/lign. og for at vi sørger for, at ophavsretten ikke overskrides når vi eks. livestreamer, hvor YouTube og Facebook har en række betingelser for brug af musik.
  • Hvis I vælger at vi også skal komme med en aktiv mobil DJ til at stå ved mixerpulten og betjene afspilningen, så koster det 350 kr. i timen oven i de 1.500 kr.

Et typisk arrangement til en konference er derfor ca. 1.850 – 2.500 kr. afhængig af tidsrummet.

HUSK: vi kan også levere lydanlæg, scenegulv og podie, lys og storskærm.

Hvis du kunne tænke dig at drøfte dit oplæg til en videoproduktion med os, så få den første times telefonkonsultation gratis her nu.